• Thailand

Bouwsteen 6 Dagen Umphang Expeditie -

6 dagen Umphang Expeditie

Een avontuurlijke reis door een onbekend stukje Thailand! U neemt de nachtbus vanuit Bangkok naar Mae Sot, aan de Birmese grens. Vertrek in een pick-up truck vanuit Mae Sot naar Umphang, met een bezoek aan een Hmong bergstam. Overnachting in een resort aan de rivier. De volgende ochtend wacht een spectaculaire tocht op een vlot over de Mae Klong rivier en vervolgens een 3 tot 4 uur durende wandeling naar de beroemde Ti Lo Su waterval. Overnachting in tenten.
De volgende dag heeft u alle tijd om te genieten van dit mooi stukje natuurschoon, na de lunch lopen we naar Kotha Karen Village waar we overnachten. De volgende dag volgt een gedeeltelijk per olifant en te voet trekkend door de dichte jungle naar Palata Karen Village, u overnacht hier op een eenvoudige manier bij deze stam. Vervolgens reist u de volgende dag terug naar Mae Sot, u kunt hier nog 1 nacht verblijven en de dagbus naar Chiang Mai nemen of de nachtbus terug naar Bangkok nemen. Een uitdagende reis door de jungle van Thailand!

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen 6 Dagen Umphang Expeditie

2 persons (Double or twin room)

Inclusief

Inclusief: * 5 nachten in genoemde accommodatie * Engelssprekende gids * alle maaltijden * alle activeiten * alle genoemde vervoer in Umpang, ook van en naar Mae Sot. Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach, privé tour mogelijk met toeslag. Deze tour start alleen op dinsdagen en vrijdagen. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking U reist in een internationaal groepje.

Programme

Dag 1:

Nachtbus vanuit Bangkok naar Mae Sot, aan de Birmese grens.

Dag 2:

's Morgens wordt u opgehaald van het busstation in Mae Sot. Vertrek in een pick-up truck vanuit Mae Sot naar Umphang, een mooie tocht van ongeveer 170 kilometer. Onderweg stoppen we bij de Phajaroen waterval en bezoeken een dorpje van de Hmong bergstam waar we lunchen. Deze stam heeft in de Vietnam oorlog in Laos aan de zijde van de Amerikanen gevochten en staat bekend om hun goede strijders. Dan door naar Umphang waar we slapen in een resort aan de oever van de Mae Klong rivier.

Dag 3:

Na het ontbijt vertrek voor een spectaculaire tocht op een vlot over de Mae Klong rivier langs de dichte jungle van Umphang naar de Thasai grot, een bijzondere ervaring! Geniet van de overweldigende natuur, de kleurrijke vogels en wellicht ook van de gibbons. Onderweg zien we de Tilorchor watervallen, een heetwaterbron en de Takubi stroomversnellingen. Na de lunch beginnen we aan een 3 tot 4 uur durende wandeling naar de beroemde Ti Lo Su waterval, de grootste waterval in Zuid-Oost Azië. Overnachting in tenten vlakbij de waterval.

Dag 4:

Het Wereld Natuurfonds heeft de Ti Lo Su waterval uitgeroepen tot 'World Heritage', het is de 6e grootste waterval ter wereld. U kunt een verfrissende duik nemen in een van de lager gelegen terrassen van de waterval. Na de lunch lopen we naar Kotha Karen Village waar we overnachten.

Dag 5:

Na het ontbijt trekt u gedeeltelijk per olifant en te voet door de dichte jungle naar het Palata Karen Village. Per pick-up truck reist u terug naar het Umphang Hill Resort.
Na de lunch rijden we terug naar Mae Sot waar u aan het eind van de middag aankomt. U kunt hier de nachtbus terug naar Bangkok nemen of nog 1 nachtje in Mae Sot blijven.

Dag 6:

U reist per dagbus naar Chiang Mai. Einde van uw tour, aansluitend kunt u een andere tour of excursie boeken.

Your stay

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat