• Cambodja Angkor Wat

Bouwsteen Phnom Penh -

Cambodja Phnom Penh Bouwsteen

Deze bouwsteen is gemakkelijk te combineren met bijv. het Angkor complex in Siem Reap.
Verblijf op eigen gelegenheid in Phnom Penh voor het aantal nachten van uw keuze. Excursies kunnen worden bijgeboekt.

Inclusief

- aantal overnachtingen van uw keuze incl. ontbijt - transfer luchthaven - hotel

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking.

Programme

Dag 1: Phnom Penh

Aankomst op de luchthaven van Phnom Penh, transfer naar het door u gekozen hotel voor 2 nachten. U bent vrij voor alvast deze hoofdstad te verkennen.

Dag 2: Phnom Penh excursies

U bezoekt het Koninklijke Paleis, door koning Norodom gebouwd en de ernaast gelegen Zilveren Pagode olv een gids per tuktuk. Vervolgens bezoekt u het Nationaal museum, met een mooie collectie van beelden uit de Khmer tijd. De lunch is inclusief. In de middag volgt de excursie naar de legendarische Killing Fields en het Tuol Sleng museum. Deze school werd de gruwelijke gevangenis van Pol Pot's wrede regime, de S-21. U dient dan ook een sterke maag te hebben als u alle foto's ziet van de omgekomen personen en de martelwerktuigen die er nog te bezichtigen zijn.

Dag 3: Phnom Penh

Afhankelijk van uw vlucht of doorreis transfer naar de luchthaven of per auto en chauffeur de rest van de reis vervolgen.

Your stay

Pavillion HotelDit kleinschalige boutique hotel is gebouwd in een fraaie combinatie van Khmer en Frans-koloniale stijl en is ideaal gelegen vlakbij het Koninklijk Pa... meer info more info Informations supplémentaires
Phnom PenhPhnom Penh is de hoofdstad van Cambodja. De stad ligt in het zuidoosten van het land bij de samenvloeiing van de rivieren de Mekong en de Tonlé Saprivier.

Van 1886 tot 1953 was Phnom Penh onderdeel van de Franse kolonie. Het was één van de mooiste... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Siem ReapSiem Reap ligt in het Noord-Westen van Cambodja.
Ondanks dat het een van de armste regio's in Cambodja is, is het misschien wel de regio die het rijkst is aan cultuur en natuur.

Zo vindt u op slechts enkele kilometers afstand van Siem Reap het T... Meer infoMore infoInformations supplémentaires