• Myanmar
  • Myanmar
  • Myanmar

Bouwsteen Vrijheid Myanmar -

Bouwsteen Vrijheid Myanmar

Deze 14-daagse rondreis begint in Yangon en geeft u veel vrijheid. De excursiedagen zijn geheel vrij om zelf in te delen en na Bagan reist u door naar Ngapali voor een aantal stranddagen. Maak kennis met Myanmar!
U kunt deze tour aanpassen aan uw eigen wensen!

Inclusief

• accommodatie gebaseerd op 2-persoonskamer incl. ontbijt • alle genoemde transfers • binnenlandse vluchten: Yangon- Bagan- Thandwe -Yangon. * u kunt gebruik maken van de hotel shuttle bus naar het strand.

Extra informatie

entrees, gidsen, intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, visum, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Tevens visum en airport departure tax van $ 10,00 p.p. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programme

Dag 1-4:

Na aankomst op de luchthaven wacht de gids u op om naar het Summit Park View Hotel te brengen waar u 3 nachten verblijft. De rest van de dagen bent u vrij om zelf de Shwedagon Pagode en het centrum van Yangon te bekijken. De Shwedagon Pagode is 99 m. hoog en een met bladgoud bekleedde stupa en het is het heiligste monument voor de Birmezen. Loop vanaf de pagode de wijk Little India in voor een kleurrijke kennismaking met vele kleine winkels en kramen met allerlei producten. Bekijk hier ook de Sri Kali tempel en loop dan door naar Chinatown, 's avonds vindt hier elke dag de nachtmarkt plaats met vele kramen. Heerlijk eten met een koud biertje kunt u op de 19e straat.

Dag 4-8:

Vanmorgen heeft u een transfer naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht naar Bagan. Transfer naar het Bagan River View hotel voor 4 nachten. Bezoek de Shwezigon Pagoda en de Gubyaukyi (Grot)Pagoda en verderop Htilominlo tempel gebouwd door Koning Htilominlo in 1211. Het Ananda Okkyaung klooster, een oud klooster uit de tijd van de Bagan periode, is ook zeer de moeite waard. U kunt ook de Thatbyinnyu tempel, de langste tempel en de Dhammmayangyi tempel, de grootste tempel in Bagan bezoeken.

Dag 8-13:

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Thandwe, vanwaar u met de auto verder wordt gebracht naar de badplaats Ngapali. U verblijft hier voor 5 nachten in het Bayview Resort. Alle dagen zijn ter vrije besteding.

Dag 13:

Na het ontbijt volgt uw transfer naar de luchthaven, u vliegt naar Yangon, u logeert nog 1 nacht in het Summit Park View Hotel alvorens u de volgende ochtend vertrekt met uw vlucht naar een andere bestemming.

Dag 14:

Na het ontbijt in het hotel transfer naar de luchthaven voor vertrek naar een volgende bestemming naar keuze.

Your stay

BaganDit is een van de meest opmerkelijke archeologische bezienswaardigheden in Azië. Verspreid over 40 vierkante kilometer staan hier duizenden stupa's en tempels. Een hele week is nog niet voldoende om alle ruïnes en bouwwerken te bekijken. Fietsen bied... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
NgapaliNgapali is een badplaats en vissersplaatsje in Rakhine aan de westkust, ten noordwesten van Yangon.Het stadje Thandwe (voorheen Sandoway) is de dichtsbijzijnde grotere plaats.
Het Ngapali Strand is 3 km lang en geldt als één van de mooiste strande... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
YangonDe kosmopolitische (voormalige) hoofdstad van Myanmar behoudt nog steeds haar koloniale charme, met wijde boulevards, indrukwekkende bomen en rustieke meren. De 19de eeuwse Britse architectuur is, vermengd met boeddhistische, islamitische, christelij... Meer infoMore infoInformations supplémentaires