• Thailand

Baiyoke Sky Hotel -

Baiyoke Sky Hotel

Het Baiyoke Sky Hotel is het hoogste hotel van Thailand met maar liefst 88 verdiepingen. Het beschikt over een panoramisch uitzicht, draaiend dakterras, een observatieplatform en 7 eetgelegenheden.
Het Baiyoke Sky Hotel bevindt zich op 5 minuten lopen van treinstation Rachaprarop, vanwaar u in 25 minuten met de trein de luchthaven Suvarnabhumi bereikt,in de centrale wijk Pathumwan.
Het hotel beschikt over een fitnesscentrum, sauna, golfbaan (in de buurt), zwembad en wellness-faciliteiten. Er is een ronddraaiend restaurant en coffeebar aanwezig. Uw kamer is comfortabel uitgerust en van alle gemakken voorzien zoals een hotelkluisje, badkamer en buro.

Verzorging Board type

U verblijft hier op basis van Bed & Breakfast.You will stay here based on Bed & Breakfast.

Baiyoke Sky Hotel

Het Baiyoke Sky Hotel is het hoogste hotel van Thailand met maar liefst 88 verdiepingen. Het beschikt over een panoramisch uitzicht, draaiend dakterra...

Bangkok - Algemene Informatie

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phr...

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires