• Thailand

Bouwsteen 4 dagen Ayutthaya- Chiang Mai overland met de trein -

Ayutthaya -Chiang Mai over land met de trein

Een vrijheid-blijheid arrangement! Gehele dag vrij voor deze mooie oude Koningsstad te verkennen, per fiets is dit een uitstekend idee! Vervolgens reist u per gereserveerde airco trein naar Phitsanulok, u verblijft hier 1 nacht in een Heritage Hotel. De volgende dag reist u per auto met chauffeur naar Sukothai. U kunt hier een fiets of een lokale tuk tuk huren om de oude tempelstad te bezoeken en u verblijf hier 1 nacht. Met de trein reist u dan weer naar Chiang Mai, waar u nog 1 nacht verblijft in een goed hotel.

Inclusief

* Verblijf 3 nachten in 3-sterren hotels met ontbijt * Trein ticket Ayutthaya-Phitsanulok 2e klasse airco * Transfer met chauffeur naar Sukhothai * Transfer naar treinstation van Phitsanulok. * Treinticket naar Chiang Mai 2e klas airco * Transfer naar hotel in Chiang Mai Opmerking: Prijs gebaseerd op privétour, deze tour is niet mogelijk op basis van Seat in Coach. Min. 2 personen. Vanaf 4 pers. wordt het voordeliger. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programme

Dag 1:

We hebben tickets voor u gerserveerd voor de airco trein die om 08.00 uur vertrekt in Ayutthaya, zorg dat u er ten minste 15 minuten vóór vertrek bent. U reist langs eindeloze rijstvelden naar Phitsanulok waar u in de vroege namiddag aankomt. Steek de straat over en in 2 minuten loopt u naar uw hotel, het Amarin Nakhorn Hotel. U kunt ‘s middags de Boeddha beelden fabriek of de beroemde tempel Wat Yai bezoeken. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de avondmarkt in de buurt van de rivier, de beste manier om er naartoe te gaan is met een samlor (fiets-taxi) of tuktuk.

Dag 2:

Onze chauffeur komt naar het hotel en brengt u naar Sukothai. U kunt hier een fiets huren of een lokale tuk tuk huren. Zie de overblijfselen van deze oude hoofdstad met haar prachtige tempels. U overnacht in een charmant hotel voor 1 nacht.

Dag 3:

Transfer naar het treinstation van Phitsanulok voor de treinreis naar Chiang Mai. Aan het begin van de avond arriveert u bij het station waar wij u naar een leuk hotel brengen.

Dag 4:

Uw tour eindigt in de ochtend, u kunt uw verblijf verlengen of boek een andere tour of excursie.

Your stay

BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
PhitsanulokPhitsanoluk ligt ongeveer 380 km boven Bangkok, gelegen aan de Nan rivier en wordt vaak als overnachtingsplaats naar Chiang Mai aangedaan.

De stad is in de jaren zestig van de 20e eeuw grotendeels verwoest door een grote brand. Helaas zijn hierbij... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
thailand sukothai
SukhothaiSukhothai ligt zo’n 400km ten Noord-Westen van Bangkok.

Nadat de Thai de Birmese overheersers rond de 13e van zich hadden afgeschud werd Sukhothai opgericht als hoofdstad van het eerste koninkrijk. Hier is toen de basis gelegd voor het huidige Th... Meer infoMore infoInformations supplémentaires