• Thailand

Bouwsteen Thailand Hua Hin Anantara Resort -

Thailand Hua Hin Anantara Resort Bouwsteen

Incl. transfers vanaf de luchthaven van Bangkok en een verblijf in het 5-sterren Anantara Resort & Spa voor 12 nachten incl. ontbijt.
Hua Hin is één van de populairste, maar nog steeds een rustige badplaats van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.
Als golf liefhebber kunt u al helemaal uw geluk niet op. Binnen een straal van 30km vindt u zes internationale 18-holes golfbanen! De banen bieden veelal een prachtig uitzicht over strand en zee.

Inclusief

- transfers van en naar de luchthaven Bangkok - 12 overnachtingen in het Anantara Hotel, in een Deluxe Garden View kamer incl. ontbijt. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 27,50 en € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking en €5,00 SGR per persoon.
Deze bouwsteen is gebaseerd op min. 2 personen.

Programme

Dag 1:

Transfer van de luchthaven van Bangkok naar het Anantara Hotel.

Dag 2 t/m dag 12:

Verblijf voor 12 nachten incl. ontbijt in het 5-sterren Anantara Hotel.

Dag 12:

Transfer van het hotel naar de luchthaven van Bangkok.

Your stay

Anantara Resort & SpaDe ligging van dit hotel is bij Plearn Wan. Elk van de 187 kamers van dit mooie 5-sterren hotel heeft superieure faciliteiten. Iedere kamer heeft airc... meer info more info Informations supplémentaires
Hua HinHua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.

Niet alleen de stranden maken Hua Hin zo ontzettend populair, ook de plaatstelijke visser... Meer infoMore infoInformations supplémentaires