• Thailand

Bouwsteen Thailand Hua Hin Baan Bayan Hotel -

Thailand Hua Hin Baan Bayan Hotel Bouwsteen

Incl. transfers vanaf de luchthaven van Bangkok en een verblijf in het 4-sterren in Thaise stijl Baan Bayan Hotel voor 12 nachten incl. ontbijt. Ook een prima hotel voor families met kinderen.
Hua Hin is één van de populairste, maar nog steeds een rustige badplaats van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.
Wilt u ook actief zijn tijdens uw vakantie? Dan kunt u op ca. 80 km naar het zuiden naar het het national park Khao Sam Roi Yod gaan. Dit ruige park herbergt een grote diversiteit aan flora en fauna, zo vindt u er wilde moerassen, parelwitte stranden en kalkstenen rotspartijen.

Inclusief

- transfers van en naar de luchthaven Bangkok - 12 overnachtingen in het Baan Bayan Hotel, in een Garden View kamer incl. ontbijt. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 27,50 en € 2,50 Calamiteitenfonds per boeking en €5,00 SGR per persoon.
Deze bouwsteen is gebaseerd op min. 2 personen.

Programme

Dag 1:

Transfer van de luchthaven van Bangkok naar het Baan Bayan Hotel.

Dag 2 t/m dag 12:

Verblijf voor 12 nachten incl. ontbijt in het Baan Bayan Hotel.

Dag 3:

Transfer van het hotel naar de luchthaven van Bangkok.

Your stay

Baan Bayan HotelGelegen dichtbij het centrum van de stad biedt het Baan Bayan Hotel in Hua Hin een voortreffelijke en rustige ligging aan het strand. Gasten zullen de... meer info more info Informations supplémentaires
Hua HinHua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand. De stad ligt aan de Golf van Thailand en heeft een uitgestrekt parelwit strand van ongeveer 8km.

Niet alleen de stranden maken Hua Hin zo ontzettend populair, ook de plaatstelijke visser... Meer infoMore infoInformations supplémentaires