• Thailand

Fietsreis Thailand 4 dagen -

4-Daagse Fietsreis Midden Thailand

De trip begint met een busrit vanaf uw hotel in Bangkok naar de Damnoen Saduak markt. Daar neemt u een traditionele tongtailboot die u naar het startpunt van de fietstocht brengt. U rijdt over rustige wegen in de achterlanden van Thailand en bezoekt onder andere tempels. U reist via Kanchanaburi waar u de brug en het museum bezoekt en een indrukwekkende treinreis maakt over de Birma spoorlijn. Vervolgens gaat u de 3e dag per minubus richting Ayutthaya waar u per fiets het oude ruïnecomplex gaat bezoeken. De laatste dag brengt u een bezoek aan het Zomerpaleis Bang Pa In van koning Chulalongkorn voordat u terug wordt gebracht naar uw hotel in Bangkok. Gemiddeld rijdt u ca. 30 km. per dag.
U kunt deze reis zowel in groepsverband doen met vertrek op een dinsdag als in privé verband met vertrek elke dag mogelijk en tevens verlenging mogelijk.

Inclusief

•Hotels zoals genoemd incl. ontbijt •alle in de offerte genoemde privé-transfers en minibus met chauffeur •Engels sprekende gids zowel bij privé als groepstour, die ook meefietst •excursies zoals vermeld incl. entreegelden •treinreis gedeelte Birma spoorlijn •maaltijden volgens programma •goede hybride fietsen die 4 dagen meegaan met de tour Prijzen zijn voor de join in tour, privé op aanvraag. Vertrek elke dinsdag. Gebaseerd op min. 2 personen. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: •Reserveringskosten: € 25,00 per boeking •Calamiteitenfonds: € 2,50 eenmalig •Reis en annuleringsverzekeringen •Optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard

Programme

Dag 1:

De trip begint met een busrit vanaf uw hotel naar de Damnoen Saduak markt.
Daar neemt u een traditionele tongtailboot die u naar het startpunt van de fietstocht brengt. U rijdt over rustige wegen in de achterlanden van Thailand en bezoekt op deze eerste dag onder andere tempels. Na de lunch fietst u terug tussen plantages naar de floating market van waar u een transfer van ca. 1,5 uur richting het iets noordelijker gelegen Kanchanaburi maakt. U overnacht in Kanchanaburi in het Royal River Kwai Resort voor 1 nacht. Inclusief lunch en diner.

Dag 2:

De tweede dag fietst u in de mooie groene omgeving van Kanchanaburi, u bezoekt eerst de brug over de Kwai rivier, het museum, tempels, grotten en u rijdt een stuk mee over de Birma spoorlijn. U bezoekt het historisch Wat Prasat Muang Sing complex per fiets en komt langs Thaise dorpjes. U slaapt de tweede nacht wederom in Kanchanaburi, nu in het Pung Waan Resort, mooi gelegen aan de rivier. Lunch en diner is inclusief.

Dag 3:

Vandaag staat in het teken van ontdekkingen in het eeuwenoude Ayutthaya. Na het ontbijt checkt u uit uw hotel in Kanchanaburi. U rijdt in de richting van Ayutthaya en bezoekt onderweg de Sai Yok Nai waterval waar u een duik kunt nemen. Na de lunch (incl.) bezoekt u tempels bij de oude stad, markten en het zomerpaleis per fiets als u bent aangekomen in Ayutthaya. U overnacht in Ayutthaya in het Krungsi River Hotel voor 1 nacht.

Dag 4:

Indien u vroeg opstaat voor 6 uur kunt u meehelpen de monikken rijst te brengen bij de vele tempels, vraag het uw gids, dit is een bijzondere ervaring die u niet mag missen! Na afloop ontbijt u in uw hotel. U rijdt per fiets in de omgeving van Ayutthaya en bezoekt u de overgebleven tempels en het indrukwekkende Zomerpaleis Bang Pa In van koning Chulalongkorn voordat u terug wordt gebracht naar Bangkok, verlenging mogelijk. De lunch is weer inclusief.

Your stay

Pung Waan Resort & SpaDit hotel is prachtig gelegen op slechts 3 km. van de bekende brug over de River Kwai aan dezelfde rivier. Het 3-sterren hotel heeft 111 kamers met de... meer info more info Informations supplémentaires
Krungsri River HotelGelegen op enige afstand van Ayutthaya biedt dit 4-sterren hotel met uitzicht over de rivier goede comfort op elk van de 204 kamers. Elke kamer biedt ... meer info more info Informations supplémentaires
BangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en met ruim 10 miljoen inwoners ook de grootste stad. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Chao Phraya rivier, dicht bij de Golf van Thailand.

Bangkok staat bekend om de vele paleizen en boeddhist... Meer infoMore infoInformations supplémentaires