• Thailand

Bouwsteen 3 Dagen Golden Triangle -

3 Dagen Golden Triangle

Een leuke kennismaking met Noord Thailand!
U reist per lokale bus naar Chiang Rai, waar u 2 nachten verblijft in het gezellige Golden Triangle Inn op loopafstand van de nachtbazaar. Uw gids haalt u op bij het hotel en u reist per auto naar Mae Sai aan de Birmaanse grens. Dan bezoekt u de beruchte Gouden Driehoek bij de Mekong rivier. Vanuit een uitzichtspunt kunt u zien hoe Thailand, Laos en Birma hier samankomen. Via de oude stad van Chiang Saen met haar ruïnes reizen we terug naar Chiang Rai, waar u overnacht in het Triangle Inn of bij een homestay incl. diner.
Een leuke ervaring!

Inclusief

Engelssprekende gids, 2 nachten in middenklasse hotel incl. ontbijt, tour naar Gouden Driehoek, bustickets Chiang Mai-Chiang v.v., transfer van hotel Chiang Mai-busstation. NB.: Tijdens deze avontuurlijke tour bezoekt u de hoogtepunten van het uiterste noorden van Thailand waar de Gouden Driehoek en de Mekong Rivier in de recente geschiedenis heel bekende namen zijn geworden. Als u wilt kunt u op deze tocht voet zetten op Birmese bodem. Opmerking: Prijs gebaseerd op Seat in Coach bij min. 2 personen, privé tour is mogelijk met toeslag. Deze tour start alleen op maandagen. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programme

Dag 1:

Wij halen u op bij uw hotel en brengen u naar het busstation waar u de airco bus naar Chiang Rai neemt. De reis duurt 3 uur via een fantastische bergachtig landschap. Bij aankomst in Chiang Rai neemt u een lokale taxi naar het hotel. U verblijft 2 nachten in het gezellige Golden Triangle Inn op loopafstand van de nachtbazaar.

Dag 2:

Uw gids haalt u op bij het hotel en u gaat naar Mae Sai aan de Birmaanse grens. Er is hier een zeer interessante markt met veel producten uit Birma en China. Als u wilt kunt u de grens over om een glimp op te vangen van het Birmese leven. Dan de beruchte Gouden Driehoek bij de Mekong rivier. Vanuit een uitzichtspunt kunt u zien hoe Thailand, Laos en Birma hier samankomen. Via de oude stad van Chiang Saen met haar ruïnes reizen we terug naar Chiang Rai.

Dag 3:

De morgen is ter vrije besteding, bezoek bijvoorbeeld met een lokale tuk tuk de fantastische witte tempel gemaakt door een Thaise kunstenaar. Rond het middaguur neemt u de airco bus terug naar Chiang Mai. Dit is waar uw reis eindigt of u kunt nog een andere tour of excursie boeken.

Your stay

thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires