• Thailand

Bouwsteen 3 of 4 dagen Homestay actief -

3 Dagen Homestay actief

Een leuke kennismaking met Noord Thailand! Ideaal voor families met kinderen of jongeren.
Je verblijft 2 of 3 nachten in Little Village, een boetiekresort in de natuur 20 minuten buiten het centrum, bestaande uit teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Een zwembad en trampoline is aanwezig.
De 1e middag verken je per fiets samen met een gids de omgeving,we passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen en fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden. De volgende dag reizen we naar het olifantenkamp van Mae Wang waar je alles leert over de olifant. Daarna wandelen we in ongeveer 45 minuten naar een Meo (Hmong) dorp. Vervolgens kun je gaan zwemmen en wandel je naar een Karen dorp.
Op deze dag kun je ook een jungletocht doen evt. met een jeep indien er kleine kinderen bij zijn.
Op de 3e dag krijg je een introductie in Thais koken, samen met uw gastvrouw bereid je een aantal Thaise gerechten die je natuurlijk allemaal gaat proeven. Na de lunch eindigt je reis en brengen wij je naar het vliegveld of treinstation. Kortom een leuke kennismaking met Noord Thailand!

Inclusief

Engelssprekende gids, 2 overnachtingen in Little Village, alle tours volgens programma, alle transfers, 2 ontbijten, 2 lunches, 1 diner. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn. Minimale deelname is 2 personen.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, overige maaltijden, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking

Programme

Dag 1:

‘s Ochtends aankomst Chiang Mai en transfer naar Little Village, een boetiekresort in de natuur 20 minuten buiten het centrum, bestaande uit teakhouten bungalows op palen in traditionele Thaise stijl. Relax op het grote priveterras met een uitzicht over het zwembad en de tropische tuin op comfortabele banken of in uw hangmat. ‘s Middags gaat u de omgeving verkennen per fiets, we passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen en fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden. Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien. ‘s Avonds kunt u samen met de eigenaar naar het nabijgelegen dorpje Hang Dong waar op de markt tientallen stalletjes zijn waar de lokale mensen gaan eten, hier kunt u genieten van de echte Thaise keuken..

Dag 2:

We gaan naar het olifantenkamp van Mae Wang waar je alles leert over de olifant. Daarna wandelen we in ongeveer 45 minuten naar een Meo (Hmong) dorp. Vervolgens naar de rivier waar we lunchen en dit is ook de plaats waar we op het bamboevlot gaan. Dan maken we een korte wandeling naar een Karen dorp waarna we naar een waterval gaan waar we kunnen zwemmen. Daarna terug naar ons resort waar we laat in de middag arriveren. Het is ook mogelijk om de jungletocht per jeep te doen in het geval van kleine kinderen. Het is ook mogelijjk 1 nacht bij een Thaise minderheid te overnachten, zg. homestay.
Als je een Thaise ontspanningsmassage wilt dan kunt u dit ‘s ochtends reserveren, deze dateert uit de Ayutthaya periode. Je wordt gedurende ca. 2 uur gemasseerd door gediplomeerde masseuses. Er wordt volgens de accupressuur-methode gemasseerd (drukpunt massage).

Dag 3:

Na het ontbijt krijg je een introductie in Thais koken, samen met de gastvrouw bereidt u een aantal Thaise gerechten die je natuurlijk allemaal gaat proeven. Na de lunch eindigt je reis en brengen wij je naar het vliegveld of treinstation. Het is ook mogelijk om je verblijf te verlengen. Mocht je geen interesse hebben in de kookcursus dan is het mogelijk om het in de buurt gelegen Ob Khan Nationaal Park of het dorpje Baan Tawai te bezoeken dat bekend staat om zijn houtsnijwerk of een middagje de dierentuin in Chiang Mai te bezoeken.

Your stay

Little VillageLittle village is een luxe homestay resort in de natuur, ook ideaal voor ouders met kinderen. Het is 20 minuten buiten het centrum van Chiang Mai gele... meer info more info Informations supplémentaires
thailand doi suthep
Chiang MaiChiang Mai ligt in het Noorden van Thailand zo’n 600 km ten Noordwesten van Bangkok.

Chiang Mai was vroeger de hoofdstad van het koninkrijk Lanna dat van de 13e tot en met de 16e eeuw in Noord-Thailand was gevestigd. De stad staat dan ook vol met... Meer infoMore infoInformations supplémentaires