• Thailand

Bouwsteen 5 Dagen Khao Sok N.P. Complete bouwsteen -

Bouwsteen 5 dagen Khao Sok N.P.

Een tropisch regenwoud avontuur in Khao Sok Nationaal Park; een spectaculaire locatie met regenwouden, karstbergen afgewisseld met sprankelende beekjes en watervallen. Dit is uw kans om deel te nemen aan deze all-inclusive tour waarbij u de zuidelijke regenwouden ontdekt vergezeld door lokale gidsen. Accommodatie in Khao Sok Paradise Resort is een avontuur op zich, boomhutten hoog in de bomen in een natuurlijke omgeving. Alle maaltijden zijn inbegrepen.
Kortom een ideale bouwsteen voor de natuurliefhebber en avonturier!
Iedere dag vertrek mogelijk bij min. 2 personen, in kleine internationale groep!

Inclusief

* in Khao Sok N.P. in hotel in boomhut (indien beschikbaar), 2e nacht in drijvende huisjes. * transfer bij aankomst op treinstation Suratthani naar het hotel. * transfer terug naar Surathani. * alle maaltijden die genoemd zijn in het programma. * alle activiteiten Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale tickets, reis- en annuleringsverzekeringen, entreegelden, fooien, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard. Boekingskosten: € 25,00 en Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
U reist in een internationaal groepje. Deze bouwsteen is elke dag te boeken bij min. 2 personen.

Programme

Dag 1: transfer en aankomst

's Morgens komt u in Surathani aan met de nachttrein, waar wij u ophalen en naar het Khao Sok Resort brengen. U checkt in in uw boomhut die voorzien is van muskietennet, tweepersoons bed, douche en toilet. Lunch is gepland rond 13.00 uur, mocht u vroeg aankomen dan kunt u relaxen of een korte wandeling maken naar een grot.
Na de lunch gaat u tuben (op een autoband drijven) op de jungle rivier Klong Sok en u kunt genieten van de schitterende natuur. In deze omgeving komen meer soorten planten en dieren voor dan waar ook ter wereld. Reusachtige bomen van meer dan 50 meter, wilde orchideeën en varens groeien hier. Mocht het door de waterstand niet mogelijk zijn om dit te doen dan wandelen we naar een waterval waar u kunt zwemmen. Na het diner overnacht u in uw hut waar u kunt genieten van de geluiden van de jungle. U verblijft hier in totaal 3 nachten en 1 nacht op een drijvend vlot.

Dag 2: grot bezoek per boot en nachtsafari

Na het ontbijt rijden we naar het Chiew Larn meer en gaan we per kajak het meer verkennen. Na de lunch maken we een trekking naar een grot. Dan per boot terug naar onze boomhutten voor diner. In de avond volgt er dan een nachtsafari en een bootexcursie naar de drijvende vlotten waar huisjes op zijn gebouwd. Hier overnacht u 1 nacht.

Dag 3: kajakken op het meer

Ook vandaag gaat u kajakken op het meer en maakt u een trekking door de jungle. In de namiddag vaart u weer terug naar het kamp waar u het diner wacht. U overnacht hier vervolgens weer in uw boomhut.

Dag 4: bezoek olifantenkamp en kookcursus

Na het ontbijt start deze dag met een bezoek aan een olifantvriendelijkkamp, hier kunt u meehelpen met de olifanten te wassen en hun modderbad te laten nemen. U neemt een kijkje bij een rubber plantage en ontdekt het regenwoud. In de middag leert u koken op z's Thais! U overnacht in uw boomhut.

Dag 5: transfer terug naar Suratthani of een andere bestemming

Na het ontbijt transfer terug naar het treinstation van Suratthani of door naar een andere bestemming op aanvraag.

Your stay

Khao Sok Paradise Het Khao Sok Paradise Resort is een eco-vriendelijk resort midden in de jungle. Het heeft gratis wifi in alle kamers, wifi in openbare ruimtes, parkee... meer info more info Informations supplémentaires
thailand jungle
Khao Sok National ParkHet Khao Sok N.P. ligt op een paar uur rijden vanaf de luchthaven van Phuket. De met jungle bedekte kalkstenen pieken, het Cheo Larn meer met honderden kleine eilandjes en de bergketens zorgen hier voor een spectaculair panorama.
Het Khao Sok NP is ... Meer infoMore infoInformations supplémentaires