• Thailand

Bouwsteen Thailand Koh Phangan Santhiya Resort -

Thailand Koh Phangan Santhiya Resort Bouwsteen

Incl. vlucht vanaf de luchthaven van Bangkok en transfer met ferry-overtocht vanaf Koh Samui. Verblijf in het 5-sterren Santhiya Resort voor 12 nachten incl. ontbijt.
De reizigers die naar Koh Phangan komen voor de rust zullen prachtige witte stranden aantreffen. De onderwaterwereld van Koh Phangan leent zich ook goed voor duik-en snorkelliefhebbers. De prachtige koraalriffen en de variatie in het onderwaterleven leveren prachtige plaatjes op.
In het binnenland zijn ook tal van activiteiten om te doen. Zo kunt u het tropische bos in op de rug van een olifant, een prachtige waterval bezoeken en eronder zwemmen, een lekkere natuurwandeling maken of met een stoere jeepsafari de wildernis in.

Koh Phangan ligt zo’n 20 km ten noorden van Koh Samui in de Golf van Thailand en is bereikbaar per boot vanaf Surat Thani (vasteland) en Koh Samui. Het heeft geen eigen luchthaven.

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen Thailand Koh Phangan Santhiya Resort

2 persons (Double or twin room)

1 person (single room)

Inclusief

- vlucht vanaf de luchthaven van Bangkok naar Koh Samui v.v. - transfers van de luchthaven van Koh Samui naar de pier v.v. - ferry-overtocht naar Koh Phangan v.v. (zonder begeleiding) - transfer naar het hotel op Koh Phangan v.v. - 12 overnachtingen in het Santhiya Resort & Spa incl. ontbijt. Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

- Exclusief: optionele excursies, overige maaltijden, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking.
Deze bouwsteen is gebaseerd op min. 2 personen.

Programme

Dag 1:

Na aankomst op de luchthaven van Bangkok vertrekt u met een binnenlandse vlucht naar Koh Samui.
Daar aangekomen heeft u een transfer naar de pier en vertrekt u (zonder begeleiding) per ferry naar het eiland Koh Phangan. Vervolgens wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Dag 2 t/m 12:

Verblijf voor 12 nachten incl. ontbijt in het 5-sterren Santhiya Resort. Dit resort beschikt over vele faciliteiten, zie het hotel.

Dag 12:

Transfer naar de pier van Koh Phangan voor de ferry (zonder begeleiding) naar Koh Samui. Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Bangkok.
Indien gewenst kunnen we een dagkamer in een dichtbij gelegen hotel voor u reserveren (niet inclusief).

Your stay

Santhiya Resort & SpaPrachtig gelegen op een heuvel dichtbij het Thong Nai Pan strand is het Santhiya Resort & Spa een geweldige keuze voor uw verblijf. Elk van de karakte... meer info more info Informations supplémentaires
Koh Phangan Koh Phangan is een eiland in de Golf van Thailand. Het eiland staat vooral bekend vanwege de vele backpackers die er tijdens de beroemde Full Moon Party's heengaan. Dan verandert het strand van Haad Rin in een feestvloer van wit strand met op de ach... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat