• Vietnam

Bouwsteen Bac Ha en Sapa -

Bac Ha en Sapa Bouwsteen

Deze bouwsteen is een combinatie tussen markten bezoeken en evt. een trekking maken, al naar gelang uw interesse. De minderheden die wonen in het noorden bij Bac Ha en Sapa zijn vriendelijk, kleurrijk en leven volgens oude tradities. U reist op een vrijdag heen per nachttrein vanaf Hanoi en terug op een maandag per nachttrein, waar u een couchette heeft in een airco 4-persoonscoupé.

Prijsoverzicht Price overview

Bouwsteen Bac Ha en Sapa

2 persons (Double or twin room)

4 persons (2 x double or twin room)

1 person (single room)

Inclusief

•3-daagse tour per privé-auto volgens reisschema met chauffeur. •Engels sprekende gids op dag: 1,2,3 •excursies zoals vermeld •accommodatie in genoemde 3-sterren hotels op basis van een 2-persoonskamer, inclusief ontbijt •trekking op laatste dag naar gelang •nachttrein heen- en terug naar Hanoi in 4-persoonscoupé (couchette). Er kan een hoogseizoenstoeslag van toepassing zijn.

Extra informatie

Exclusief: intercontinentale vluchten, visum, optionele excursies, overige maaltijden, drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard, reis- en annuleringsverzekeringen. Boekingskosten: € 25,00 per boeking Opmerking: deze tour is gebaseerd op minimaal 2 personen

Programme

Dag 1: Aankomst in Lao Cai

Aankomst in de ochtend in Lao Chai. Uw chauffeur haalt u op van het treinstation met uw gids en brengt u naar het Sao Mai Hotel waar u 1 nacht verblijft. Hier kunt u eerst opfrissen alvorens u naar de Can Cau markt wordt gebracht. Dit dorp is bewoond door de Zwarte H'mong en de Bloemen H'mong minderheid. Ossen, varkens, honden en maïswijn - met een alcoholpercentage van meer dan vijftig procent - vormen de belangrijkste handelswaar. Behalve bij de lokale bevolking is de markt ook erg intrek bij Chinese handelaren. De lunch is inclusief. In de middag wandelt u met uw gids door het dorpje Ban Pho.

Dag 2: bezoek markt Bac Ha en naar Sapa

De dag begint met een bezoek aan de markt in Bac Ha. Deze markt is groter dan die in Can Cau en behalve diverse minderheidsgroeperingen ziet u er veel "gewone" Vietnamezen. Lunch is inclusief. Na afloop van het marktbezoek vertrekt u naar Sapa. U verblijft in het comfortabele Sapa House Hotel.

Dag 3: trekking in omgeving van Sapa en treinreis terug naar Hanoi

In overleg met uw gids maakt u een korte of langere trek samen in de omgeving van Sapa naar de minderheden van de Zwarte H'mong en de Zay. Per auto keert u dan terug naar Sapa waar u nog wat uurtjes kunt genieten van dit levendige stadje. Diner is inclusief. Transfer naar het treinstation waar u per nachttrein (couchette) terug naar Hanoi reist in een 4-persoonscoupé.

Dag 4: Aankomst Hanoi

Na aankomst 's ochtendsvroeg per trein wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht waar u kunt opfrissen en kunt ontbijten alvorens u naar de luchthaven of hotel wordt gebracht voor uw verdere reis.

Your stay

Sapa House HotelHet boutique hotel Sapa House ligt op loopafstand van het meer van Sapa. Het hotel heeft een restaurant, gratis WiFi en een betaalde pendeldienst van ... meer info more info Informations supplémentaires
SapaSapa is een bergdorpje in het noorden van Vietnam. Het plaatsje ligt op 1600m hoogte.

Er leven veel verschillende etnische minderheden in Sapa, zij leven vooral van de landbouw en verkopen dit weer op de markten in Sapa!... Meer infoMore infoInformations supplémentaires
Kunnen wij u helpen? Need help?
Sluiten Close

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via +31(0)88 - 81 11 999 of vul hier het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. If you have any questions, please contact us via +31(0)88 - 81 11 999 or fill out our form here. We will get back to you as soon as possible.

Merapi is op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 17:00
Telefoon: 088 - 81 11 999 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan ons terugbelformulier in.
In noodgevallen zijn wij vanuit het buitenland bereikbaar op +31-6-1240 9137

U kunt ook een afspraak maken, met ons chatten, het contactformulier invullen of een e-mail sturen aan
Merapi can be reached on workdays between 09:00 and 17:00.
Phone: 088 - 81 11 999 Do you want us to call you? Fill out our call-me-back form.
In case of emergency, we can be reached from abroad via +31-6-1240 9137.

U can also make an appointment, chat with us, fill out our contact form or send an e-mail to

Start livechat

Sluit livechat Close livechat